Rook/branddetectie

Een brandmelder moet extreem betrouwbaar zijn. Dit betekent ook dat zij in staat moeten zijn tekenen van brand zeer vroeg te detecteren en dat zij moeten kunnen werken onder alle omgevingsomstandigheden. Onze brandmelders zijn in staat tot complexe signaalverwerking, die is geoptimaliseerd voor elke toepassing.

Installatie en onderhoud

Rookdetectiesystemen zijn perfect te integreren in een netwerk en/of een alarmsysteem, laat u hiervoor adviseren door ons.
Niet enkel voor de installatie wordt u begeleid, communicatie vinden we belangrijk waardoor we steeds tot uw beschikkiing staan voor nazorg.

Sireneofflitslicht

Adresseerbare alarmgevers bieden ongekende voordelen m.b.t. flexibiliteit in aansturing, instellen van tonaliteit en geluidsniveaus vanaf de brandmeldcentrale, geen uitval in geval van kortsluiting of onderbreking van de lus.

Meldcentrale

het hart van het conventionele brandmeldsysteem, dewelke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel. Volgens de configuratie-instellingen zal de brandmeldcentrale automatisch uitgangen aansturen, zoals sirenes, deurmagneten, enz.. 

Bewakingscamera en beveiligingscamera kopen?


Overweeg je camerabewaking in je zaak, woning of gemeente? Goed idee! Maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Bekijk hier alvast de meestgestelde vragen van onze klanten. Je vindt hier algemene informatie, technische informatie, hulp bij installatie en alles over wetgeving. Is er toch iets over camerabeveiliging dat je niet terugvindt of wil je een offerte op maat laten maken, laat het ons zeker weten.