Regionaal adverteren Mediaplanners.
Het weekblad spitst zich vooral toe op nieuws binnen en in de nabije omgeving van Geel. Naast actualiteit en sport heeft de krant ook veel aandacht voor lokale geschiedenis, cultuur en de man in de straat. De mediatarieven worden niet op de website gepubliceerd maar zijn wel op aanvraag te verkrijgen. U kan ons hiervoor steeds vrijblijvend contacteren. Onderox is een gratis magazine dat maandelijks wordt uigegeven.
citroen mehari
Adverteren bij Metro Metro.
Adverteren bij Metro. Metro, met een passie voor mensen en merken! Wil je je bedrijf, diensten en producten aan de man brengen op een verfrissende manier? Ben je die loze beloftes ook zo beu en wil je een hands-onaanpak? Dan zal het vast klikken tussen ons! tweedehands auto
Koopjeskrant, gratis tweedehands artikelen kopen en verkopen.
Ontvang de Koopjeskrant nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden van Koopjeskrant.be. Ik wil de nieuwsbrief ontvangen. Ik wens interessante aanbiedingen van partners van koopjeskrant te ontvangen via e-mail. Je gegevens worden opgenomen in onze database voor het versturen van de geselecteerde communicatie.
Huis aan Huis Online advertentie plaatsen.
Online plaatsen bij ons is pas helemaal sterk wanneer u regelmatig wilt adverteren in steeds verschillende kranten verspreid over het land. Ons systeem toont u direct alle mogelijkheden, en ook het combineren van opdrachten voor de verschillende uitgevers doen wij voor u. U hoeft alleen maar op te dragen waar u voor kiest, en alles wordt direct uitgevoerd. Het is via Huisaanhuis.nu ook mogelijk een landelijke campagne in te zetten. De kracht van de herhaling is al regelmatig bewezen. Plaats een serie van 10 advertenties in een krant en de 10e plaatsing is gratis voor u.
Tarieven kranten regionaal de Persgroep Advertising.
Informatie en reservaties Oost en West-Vlaanderen. Wenst u meer informatie of wilt u een advertentie plaatsen? Mail naar adverteren@persgroep.be of contacteer ons telefonisch. Bel uw contactpersoon contact. Informatie en reservaties Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Wenst u meer informatie of wilt u een advertentie plaatsen?
Advertentiegroothandel Krant.
Adverteren in Metro. Metro is een gratis krant met een aansprekende inhoud voor een hoogopgeleide doelgroep met brede interesses. Dagelijks wordt er een selectie gemaakt van onderwerpen die relevant zijn voor onze moderne doelgroep. Metro wordt internationaal in 22 landen verspreid.
gratis adverteren krant.
Gratis adverteren op internet Gratisadvertentieplaats.nl. Dit doordat u een groter bereik heeft dan een krant, en uw advertentie vooral gevonden zal worden door daadwerkelijke geïnteresseerde partijen, doordat zij zelf op zoek gaan naar een product of dienst die zij zelf zoeken, en u niet uw advertentie voorschotelt aan iedereen die toevallig de betreffende krant leest.
Gratis adverteren op internet Gratisadvertentieplaats.nl.
Dit doordat u een groter bereik heeft dan een krant, en uw advertentie vooral gevonden zal worden door daadwerkelijke geïnteresseerde partijen, doordat zij zelf op zoek gaan naar een product of dienst die zij zelf zoeken, en u niet uw advertentie voorschotelt aan iedereen die toevallig de betreffende krant leest. Uw gratis advertentie zal daardoor eerder gezien worden door echte geïnteresseerden. Ja ik wil nu ook gratis adverteren!