Complete rijopledingen

Maandag beginnen en Vrijdag je rijbewijs binnen Het is al mogelijk bijdrivercompany.nl!

Autorijschool Den Haag staat voor: eerlijkheid, oprechtheid en de leerling staat bij rijschool Sense voorop, wij zijn een jonge rijschool en geven op een verfrissende wijze les. We zijn van mening dat het ook leuk moet zijn om jou rijbewijs te behalen en dat is het bij ons!

Er is tijd voor humor en er wordt ook NIET gebeld gedurende het lessen. Er worden ook geen inkopen gehaald door de instructeur (dat horen wij veel van leerlingen) NEE.. alle toewijding gaat naar de leerling. Ook plannen wij afgemeten in zodat je geen dure uren rijdt terwijl dat niet nodig is. Het is voor ons een uitdaging om in zo min mogelijk uren de leerling examen waardig te krijgen. Verder is bij ons een lesuur 60 minuten!
Veel rijscholen claimen voordeliger te zijn maar rijden maar 50 minuten in 1uur.

Bij ons rij je ook altijd 1 op 1 en zit er niemand andere leerling op de achterbank. Je wordt opgehaald en vandaar uit gaan we rijden, ben je klaar dan breng je jezelf weer naar  woning. Wederom alle interesse is voor onze leerlingen! Ook als jij last van examenvrees hebt zit je bij ons goed. Sander heeft geen speciale faalangst gedaan maar het zit in hem om daarmee om te gaan, dat kan je niet uit een boekje leren, dat heb je of je hebt het niet. Onze kracht zijn de spoed opleidingen maar je kan uiteraard ook losse lessen volgen bij ons of een speciaal aangepast pakket kopen helemaal naar jouw wensen.

Proefles

Voorafgaand aan de opleiding rijden we eerst de GRATIS PROEFLES daar wordt gekeken hoe je leer tempo is en of je al wat rij ervaring hebt. Er wordt ruim de tijd genomen hiervoor en als we weer terug zijn krijg je het raad te horen wellicht in het bijzijn van je ouders. Wil je een compacte opleiding dan raden wij aan om eerst je theorie examen te halen zodat je geen druk hebt om beiden te moeten halen, je mag tenslotte pas praktijk examen doen als je theorie hebt behaald. Omdat bij een compacte opleiding je examen datum bekend
is kan je dus beter eerst je theorie examen gehaald hebben. Wederom het is bij ons ook erg sfeervol, uitstekende sfeer in de auto is erg belangrijk, je moet ontspannen zijn en met vreugde gaan lessen.

Wij rijden in de nieuwste Volkwagen Polo Blue Motion

Ook dat heeft vele voordelen voor onze leerlingen! Wij zijn een Volkswagen rijschool en dat houdt in dat als je bij ons begint je een voucher krijgt die je moet invoeren op Volkswagen rijbewijs, je doet dan automatisch mee met 2 loterijen, 1 trekking is wekelijks en gaat om 50 euro aan rijles de tweede is maandelijks en daar kan je 450 euro aan rijlessen verkrijgen en je hoeft er niets voor te doen! Alsmede krijg je zodra je
geslaagd bent een slipcursus voor 2 personen.

Een Volkswagen Safety Course dag

En je leert allemaal aspecten over het veilig rijden. Er staat daar een auto
voor je klaar!! Kortom allemaal redenen om bij ons je rijbewijs te gaan
halen…..toch? Tot ziens in de auto! Meld je aan bij autorijscool den haag.