WhatsApp op je vaste nummer, Ongewoon in Holland en Belgie

WhatsApp nu via je vaste telefoonlijn! In dit artikel vertel ik jou hoe je dat kunt scherp stellen op je computer of laptop.

Onophoudelijk vaker hoor je dat mensen WhatsApp gebruiken op de pc, Omdat ik wil dat iedereen dit ook gebruikt heb ik hier een artikel over geschreven.

Apart gevalletje van fantastisch lijkt dit wel he! Iedereen kan jou nu bereiken via Whatsapp, je vrienden die geen telefoon met internetverbinding hebben bijvoorbeeld! Of misschien je moeder die wil zeggen hoelaat je thuis moet zijn om te eten. (haha). Je kunt gerust vertellen dat dit uniek is, stel je voor dat je in een vergadering zit die iets langer duurt dan gangbaar en de mogelijkheid om te bellen is er niet.

Pak je telefoon en stuur een Whatsappje eruit, zodat je de mensen die je op dat moment moet bereiken weten waar ze aan toe zijn. Gewoon heel makkelijk. Handiger bestaat niet is deze communicatie wereld.

De site Whatsapp downloaden heeft een supermakkelijk ebook gemaakt hoe je dit op je pc of laptop moet installeren. Er zijn 2 versies, een gratis ( 1 week proef ) en een onbeperkte versie, deze kost volgens mij een paar euro ofzo. Het tekstbericht verkeer is duur zat, zorg ervoor dat jij dit ook gaat gebruiken. Holland moet aan de whatsapp!

Super werkt het ook als je straks op vakantie gaat met de kids, stel dat je een internet verbinding hebt op de camping of herberg. Roep je kinderen gewoon terug naar huis met een berichtje. Rakkers eten, de bbq staat aan!

Zo. Het gemak en de opties zijn bekend! Pak je kans en laat niemand je vertellen hoe jij het wel zou moeten doen.

Een handige extra mogelijkheid zou kunnen zijn: stel je bent een handelsagent die wat meer mensen onder zich heeft werken. Je kunt op deze wijze wanneer je achter je laptop werkt en verbinding hebt in relatie blijven met je buitendienst. Geen gezeur meer aan je hoofd met de telefoon.

Geen extra kosten meer voor die dure smsjes en telefoongesprekken. De binnendienst van een ieder bedrijf zou hier graag gebruik van gaan maken. Geen langgerekte irritante gesprekken meer voeren die onnodeloos veel tijd kosten. Dat scheelt heelveel ergernis bij de dames en heren binnen. Bereik snel en effectief de buitendienst en ervaar het gemak Als Extra richtlijn wil ego dicteren dat het allermakkelijkste werkt om het onbeperkte ebook te downloaden. Er zijn nauwlijks extra kosten meer aanverbonden, genkel licenties en dergelijke. Neem dat ebook en zorg dat jij niet die achterste ben in de nieuwe rij gebruikers dat dat recencie met zich meedraagt! Ik wens je er aanmerkelijk veel plezier mee en….. WHATSAPP !!!